RING OSS - 031-311 32 16

Botox Göteborg

RING OSS - 031-311 32 16

Om vår klinik

Om vår klinik

Erbjuder ert företag tjänster inom botox i Göteborg? Vi på Addictive Group Media AB hyr ut landningssidor till kunder som vill få nya kundkontakter och bra ranking på Google.

Vi hjälper er skapa er nästa stora affär – kontakta oss för att hyra den här sidan om botox i Göteborg och forma den efter ert företag!

 

Välkommen till oss! Vi tar emot kunder från hela Göteborg och orterna kring vår vackra stad. Vår skönhetsklinik är en seriös klinik och alla i personalen har den rätta utbildningen för behandlingar med BotoxFillers, Hifu, Microneedling,andra ansiktsbehandlingar och till och med fotmassage.

Vi är utbildade inom sjukvård och kan hantera sprutor på rätt sätt och är noggranna med hygienen. Det finns en del oseriösa aktörer inom skönhetsbranschen som lovar stora resultat men som använder sig av dåliga ämnen. Det gör inte vi, vi använder oss enbart av välkända och testade produkter. Låt dig inte lockas av billiga priser, de är sällan seriösa och du kan råka illa ut.

Vi tar hand om dig

Vi har lång erfarenhet inom skönhetsbranschen och ser till att arbeta på ett seriöst sätt och lovar inget till patienterna som inte håller i längden. Vi är måna om att du som söker dig till oss, blir behandlad på ett säkert och tryggt sätt. Vi arbetar för att du ska bli nöjd och glad med din behandling hos oss.

Här blir du ordentligt omhändertagen - det här är DIN TID som du bjuder dig själv på. Och vi är här för din skull, för att du ska bli ditt vackra jag och få just det utseende så som du önskar. Ta kontakt med oss om du har undringar och funderingar på behandling. Då får du svar på dina frågor om vad som kan passa just dig. Och kom ihåg att hos oss får du gratis konsultationer. Välkommen!

Göteborg