RING OSS - 031-311 32 16

Botox Göteborg

RING OSS - 031-311 32 16

HIFU

Få HIFU i Göteborg

Detta är en ganska ny behandlingform och här använder vi oss av ett ultraljud som hjälper till att strama åt huden, på armar, ansiktet eller var som helst på kroppen där du önskar dig en fräschare hud.

Kontakta oss vi överlåter gärna den här sidan om botox i Göteborg till er! Informationen nedan kan vi låta vara kvar eller skriva om för att passa ert företag.

Vad är Hifu?

HIFU är en förkortning soom står för högintentivt fokuseradet ultraljud och som gör att huden som förut var slapp, blir stramare. Med vår Hifu-behandling får ett fräschare utseende, och passar var som helst på kroppen.

I stället för plastikoperation

Att använda sig av Hifu-metoden är ett mycket bra alternativ till plastikoperation som är både dyr och komplicerad, men med Hifu får du samma resultat men till en bråkdel av priset. En plastikoperation innebär att du i regel måste vara sjukskriven efteråt, men med vår Hifu-behandling kan du gå direkt till jobbet efteråt och det tar inte lång tid att få behandlingen.

Fråga oss gärna om du undrar över olika kropps- eller ansiktsbehandlingar! Vi står till tjänst och svarar gärna på alla dina frågor!